Покупка на лизинг с TBI Bank

Данни за продукта

Име на продукта

ID на продукта

Цена на продукта
лв.

Описание на продукта

Plus версия: Plus версията получава своя характерен облик чрез изключителен, много здрав плат с диагонална сплитка ефект в един поглед деним

Представяме Ви новото столче за кола от Cybex група 0+/1 0-18 кг. – SIRONA!

Aкo желаете максимална сигурност за Вашето дете, ще са Ви необходими продукти, които могат да изпълнят това изискване във всяко едно отношение. С новото столче Sirona от Cybex са използвани всички водещи технологии в областта на детската сигурност и са обединени в един продукт – SIRONA, който със сигурност ще засенчи всичко, което го е имало до сега.

Доказано че е столчетата за кола, обърнати обратно на посоката на движение, намаляват риска от нараняване при фронтален удар с повече от 80% в сравнение с конвенционалните обърнати напред столчета с 5-точкови колани.

Колекцията на Sirona Plus разполага с мек еластичен плат в пет различни дизайна

Характеристики:

– може да се монтира обратно по посока на движението, което го прави подходящо за деца от 0 до 18кг (приблизително от 0 до 4 години)

– регулиране наклона на столчето в 7 позиции, само с една ръка

– 10 позиции за височина на облегалката на главата

– пет точков колан

– лесно качване и слизане

– хитра система, позволяваща завъртане на 360 градуса. Улеснява ежедневието на родителите, както и премахва болките в гърба. Така много лесно се сменя позицията между возенето обратно и по посока на движението – без да се налага да се изважда столчето от автомобила. Слизането и качването също е много лесно, тъй като столчето може да бъде завъртяно в желаната посока само с един клик.

– може да се монтира и по посока на движението, което е подходящо когато детето навърши 9 месеца

– в зависимост от тяхната структура и големина на тялото, по-големи деца могат да имат недостатъчно място за крачетата, когато седят обратно на посоката на движение. В такъв случай CYBEX SIRONA може да бъде монтирана с лице по посока на движението, като се използва възглавница за безопасност

Столчето разполага с коригираща се възглавница за безопасност. По посоката на движение детето е защитено от регулируема възглавница за безопасност. Тази система работи както разтворен еърбег, който поема силата на удара по цялата си площ. В сравнение с конвенционалните 5-точкови колани, огъването на врата е значително намалено. Благодарение на новата интегрирана система за закрепване не е необходимо да закопчавате възглавницата за безопасност с колана на автомобила. (очаква патент)

Другата характеристика, която издига столчето на върха е така наречената – телескопична линейна система за защита от страничен удар. Дали обратно или по посока на движение, регулируемата система за линейна защита от страничен удар (L.S.P.) на CYBEX SIRONA увеличава нивото на сигурност в случай на страничен удар. L.S.P. системата може да бъде индивидуално нагласена според позицията на столчето и типа на автомобила и абсорбира силата на страничният удар в комбинация с протекторите за главата и рамената.

Тегло- 16кг


Данни за лизинга

Цена на продукта: 999 лв.

Изберете лизингов период:

Месечна вноска:
лв.

лв.Как да получите одобрение?
1. Трябва да сте над 18г.;
2. Да имате постоянен трудов договор;
3. Да имате добра кредитна история.
Обща информация за лизинга
Искане-Декларация по ЗЗЛД

Данни за заявителя

Вашите имена

Телефон за контакт

Email за контакт

Забележки и уточнения

Декларирам, че съм запознат и приемам общите условия на сайта. Декларирам също, че съм над 16 години, и че се съгласявам личните ми данни да бъдат обработвани съгласно разпоредбите на GDPR и ЗЗЛД. Деклаирам, че съм запознат и съгласен личните ми данни да бъдат обработвани от TBI Bank за целите на кредитирането.